3 steder hvor du kan se gamle julekalender afsnit

3 steder hvor du kan se gamle julekalender afsnit

Vil du gerne have mulighed for at se nogle af de ældre julekalendere, der er blevet vist i tv, er der heldigvis også god mulighed for det flere steder. Her kommer vi med et par bud på, hvor du kan gå hen for at se ældre julekalendere.

Mangler du produkter mod tæger til hund og kat, finder du dem her.

DR TV

For det første kan du jo vælge at prøve at gå en tur på DR TV, hvor du kan finde mange af de julekalendere fra netop DR. Det er meget nemt at finde rundt på deres site, og du kan nemt søge efter den julekalender, du gerne vil se.

Det er ikke sikkert, at du kan finde alle de julekalendere, der nogensinde er blevet vist, men der er gode chancer for jævnligt at finde et rigtig fint udvalg af DR julekalendere.

Bonanza

Hvis du ikke kan finde lige netop den julekalender, du er på udkig efter, hos DR TV, kan du også altid prøve deres anden tjeneste, der går under navnet Bonanza. Her er det tit muligt at finde mange af de ældre julekalendere.

Her kan du som regel typisk finde gamle hits som Nissebanden, Jul på Slottet, Jul i Gammelby og hvad der ellers er blevet sendt på DR gennem tiden. Det er dog ikke en tjeneste, hvor designet er fulgt med tiden, men det fungerer dog trods alt stadig fint til at se gamle julekalendere.

Youtube

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at kigge efter den julekalender, du leder efter, på Youtube. Her kan du også tit være så heldig, at der er en, der har lagt lige netop den julekalender op, som du er på udkig efter.

Her kan du dog ikke altid regne med kvaliteten, og du ved jo heller ikke, om den stadig ligger tilgængelig der i morgen, da det jo er brugerdrevet, og ikke DR eller lignende der står bag. Men det kan være et godt bud på en sidste løsning, hvis du ellers ikke kan finde den julekalender, du søger.

Mange kan stadig købes eller streames

Det er dog vigtigt at huske dig på, at du stadig har mange gode muligheder for at finde de populære julekalendere på DVD eller til streaming online.

Så har du stadig en DVD afspiller, kan det altså stadig lade sig gøre at finde de ældre julekalendere på DVD og dermed se dem på den måde.

Det er dog begrænset med on demand streaming for julekalendere, men du kan måske være heldig i december måned at finde julekalendere på danske streamingtjenester som fx TV2 Play eller Viaplay. Det er i hvert fald værd at holde øje med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.