4 tips når du skal holde julefrokost

4 tips når du skal holde julefrokost

Er det din tur til at holde julefrokost i år, og har du ikke den store erfaring med det, får du her et par tips, der kan hjælpe dig på vej.

Får din hund flåter i julen, så læs mere om flåtkort her.

Få styr på menuen

For det første kan det være en rigtig god idé at få styr på din menu til en start. Hvad skal der serveres, og hvornår skal det serveres?

Skal du have det helt store bord til din julefrokost med alle tænkelige retter, eller skal du vælge en begrænset løsning, hvis I kun skal være et lille selskab? Til en julefrokost er der tit det kolde bord, det lune bord og alt derimellem. Så du skal helt specifikt finde ud af, hvad du vil servere til din julefrokost.

Sørg for rigeligt med drikkevarer

Dernæst er det jo også meget vigtigt, at du ikke går ned på drikkevarer til en julefrokost. Det handler om at finde de rette snaps og få dem lagt i fryseren, så de er dejligt kolde og klar til servering.

Dernæst skal du jo også have købt godt med både sodavand og øl, så der er noget for enhver. Det kan være, at du skal overveje at købe årets julebryg som øl til din julefrokost. Du kan også sagtens have flere forskellige muligheder, hvis du ikke kun vil nøjes med en type øl.

Husk den gode underholdning

Det kan også være en rigtig god idé at finde på noget underholdning til din julefrokost, så der er noget sjovt at lave undervejs, når der lige er brug for en pause i at spise.

Det kan være, at det skal være den helt gode gamle klassiker, nemlig pakkeleg. Hvis du ikke vil belemre dine gæster med opgaver, kan du jo vælge at købe alle pakkerne selv, så de ikke skal have noget med. Ellers er det jo typisk sådan, at gæsterne hver har en pakke eller to med, og så er det ellers bare alle mod alle i en kamp om pakkerne.

Husk at invitere til julefrokost i god tid

Når du skal holde julefrokost, kan det være en rigtig god idé at invitere til julefrokost i god tid, så du er sikker på, at dine gæster ikke når at få sagt ja til en anden julefrokost. Der er jo julefrokoster i nærmest alle weekender i december, og gerne også i november og januar.

Derfor er det en rigtig god idé at være ude i god tid med din dato, så du kan være sikker på, at alle dine gæster har mulighed for at komme. Så find dig en dato her og nu. Så kan du altid koncentrere dig om alle de andre opgaver bagefter.

I tvivl om hvad du skal ønske dig til jul? Hvad med noget af det bedste yogaudstyr på markedet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.