5 julefilm, som vil få dig i julestemning til julen 2020

5 julefilm, som vil få dig i julestemning til julen 2020

Julen handler om at have det sjovt med venner og familie. Folk mødes med hinanden juleaftensdag for at skabe smukke minder. Der er flere og flere personer, som vælger denne dag til at se julefilm med venner og familie. Hvis du har lyst til det, kan du tjekke nedenfor, hvor vi fortæller om de bedste julefilm, som kan få dig i den rette julestemning. Der kan være få spoilers, bare så du ved det!

1.  Klaus

Dette er kendt som den første originale animerede film af Netflix. Den handler om ideen af revisionistisk historie fra Oregon om julemanden. Den fortælles i 2D-animering, og i filmen møder vi Jesper, som er den værste studerende på postakademiet. Derfor straffes han til en udstationering på en iskold ø tæt på polarcirklen, som kaldes for Smeerensburg.

Normalt bruger de lokale indbyggere mest af alt tiden på at bekrige hinanden, men uden at afsløre for meget, kan vi fortælle at der bliver vendt op og ned på dette i Netflix juleeventyret. Jesper bliver blandt andet venner med den mystiske tømrer Klaus, og sammen leverer de legetøj til børnene i byen.

Det er en utrolig interessant film, og i den danske udgave kan du høre stemmer af blandt andet Lars Mikkelsen, Christiane Schaumburg-Müller og Jonatan Spang. Det er en utrolig gennemført animeret julekomedie, som er instrueret af Sergio Pablos, som også er kendt for ”Grusomme mig”-filmene. Derudover blev filmen også nomineret til Oscaruddelingen til prisen for bedste animerede film. Hvis du ikke har set den endnu, så er det blevet tid til det!

2.  Operation Christmas Drop

Her er der tale om en romersk film med militærtema, som fokuserer på hovedpersonen og arbejdsnarkomanen, Kat Graham. Hun bliver en del af det amerikanske luftvåben i Guam. Der går ikke længe før at hun kommer i problemer med kaptajn Andrew Jantz, som spilles af Alexander Ludwig. I denne forbindelse vælger kaptajnen at lære hende om livets traditioner.

Det afsløres også at forsvarsministeriet rent faktisk skaffer og uddeler gaver til forskellige øer i det sydlige Stillehav. Men så kommer der en handlingstwist i filmen om leveringen af julegaver rent faktisk vil finde sted, på lignende vis med at folk taler om at nytårstale odds, men det hele ender godt i filmen! Denne film er utrolig fantastisk, og du vil ende med at nyde at se den sammen med dine familiemedlemmer. Det vil tage dig med på en følelsesladet rutsjebanetur!

3.  A Christmas Prince

Udgivet i 2017, denne film har vundet hjerterne hos mange juleelskere. Denne film handler om den amerikanske journalist Amber Moore. Det er Rose McIver, som har rollen. Amber rejser til Aldovia for at dække tronbestigelse af den nye Kong Richard. Rollen som Richard spilles rent faktisk af Ben Lamb. Det er i denne forbindelse at de to mødes, og resten af historien er dybest talt fantastisk.

4.  The Princess Switch

Denne film er utrolig gennemført, og der er mange, som elsker den. Vanessa Hudgens har to roller i denne julefilm. Hun spiller prinsesse, samt bageren Pauper fra Chicago. Bageren tager til konkurrence i Kongeriget af Belgravia, og det er her at hun møder sin dobbeltgænger. De vælger at bytte liv og at opleve hvordan det er leve i en komplet anden verden. Denne vinter kommer efterfølgeren af den første film i rækken: The Princess Switch: Switched Again. Glem ikke at tjekke begge to ud!

5.  Holiday In The Wild

Denne film handler om en kvinde ved navn Kate, som beslutter at hun ønsker at tilbringe julen alene på bryllupsferie nummer to, som hun havde planlagt med hendes mand. Hendes ægtemand ender ægteskabet drastisk, og Kate rejser alene afsted. Det fører til at hun møder en pilot og en baby elefant. Denne trio vil uden tvivl overraske dig, når du vælger at se denne film med en god kop varm kakao.

Hvilken julefilm vil du se først?

Nu hvor vi er nået til enden med de bedste julefilm, handler det om at vælge hvilken du skal se først! De har alle sammen en forskellig tilgang til jul, men de har alle sammen tilfælles at de er fantastiske film.

5 julefilm, som vil få dig i julestemning til julen 2020

5 julefilm, som vil få dig i julestemning til julen 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.