Hyg med julekalender og hund i december

Hunde nyder julen

Julen er en tid, hvor man samles med dem, man holder af. Det er en tid, hvor man prioriterer at være sammen. Sådan skal det helst også være.

En ting, som ufravigeligt hænger sammen med julen, er en julekalender. De fås både som skrabe julekalender, med chokolade, eller elektronisk, hvor der er præmier på højkant. Faktum er dog det samme. Det er nemlig hyggeligt med en julekalender, så den skal stadig være en fast del af december måned. Det er særligt noget, som kan underholde børnene.

Få styr på maden

Gaver, hygge og mad er noget, som hører julen til. Det er den slags, der bare skal være styr på. Det kan derfor også være godt, hvis man forbereder sig på juletiden i god tid. Så skulle man nemlig gerne være fri for den sidste julestress, som rigtig mange oplever. Det er noget, som man helst vil være foruden.

Man kan sætte sig ned i god tid og planlægge julemiddagen. Man kan på den måde også få handlet ind i tide, så man slipper for stress i sidste øjeblik. Det er noget, som man selv bliver glad for i sidste ende, hvor man får mere tid til rådighed.

Hjerternes fest

Man siger, at julen er hjerternes fest. Særligt børn synes, at det er en magisk tid. Det er dog også en tid, som hundene holder af. Op til jul er familien nemlig samlet, hvilket vores firbenede venner rigtig godt kan lide.

På den måde, er de ikke så forskellige fra os mennesker. Vi hygger os som regel også i hinandens selskab, hvilket vi nyder godt af i december. Her ser vi nemlig også de folk, som vi holder allermest af.

Hunde nyder julen

Hunde nyder julen

Hvad må hunden få?

Når julemaden kommer på bordet, så bliver man måske også fristet til at fodre hunden. Det er ikke nogen dårlig tanke, men man skal overveje det grundigt. Det er nemlig ikke alt mad, som er godt for hunden.

Der er nogle ting, som du absolut ikke må give til din hund. Det gælder eksempelvis chokolade, men også fisk og fugle. Herudover bør man også være meget varsom med at give ens hund flæskesteg. Du skal derfor være opmærksom på, hvad du serverer for din hund. Når du har styr på det, så kan alle husets beboere have en god jul.

Kilde: Canem.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.