Sådan får du økonomien til at holde i julen

Sådan får du økonomien til at holde i julen

Sådan får du økonomien til at holde i julen

Oplever du hvert år, at du har problemer med at komme gennem december måned med et plus på kontoen, har vi her et par tips til dig, hvordan du økonomisk holder skindet på næsen. Lån penge nu hvis du står i en svær økonomisk situation, og bare har brug for nogle ekstra kroner på kontoen med det samme.

Læg et stramt budget

Til at starte med kan det være en rigtig smart idé at lægge et stramt budget for den travle julemåned, måske allerede inden december rigtig går i gang.

Der kommer til at være mange udgiftsposter i den måned, og derfor er det vigtigt at have et godt overblik over, hvad du kommer til at bruge penge på, og ikke mindst, hvor meget du skal bruge på hver eneste ting, i løbet af december måned.

På den måde har du meget nemmere ved at danne dig et overblik over din økonomi gennem måneden.

Køb ikke for store julegaver

Selvom det kan virke meget tillokkende at øse ud af gaver til højre og venstre, og gerne den ene dyrere end den anden, kan det være en rigtig god idé at lægge et max på, hvor meget du må bruge på gaver.

Det kan være rigtig dejligt at give en stor gave, men det skal jo helst ikke være på bekostning af din privatøkonomi, der så ikke kan hænge sammen resten af måneden.

Så er det altså bedre at give et par mindre gaver. De mennesker, du holder af, vil stadig elske dig, selvom du ikke bruger tusindvis af kroner på julegaver til dem.

Husk alle begivenhederne i december

Det er også vigtigt at huske på, at december er en lang måned, og at der er mange begivenheder på relativt kort tid.

Der er julefrokoster, juleaften, nytårsaften, og hvad der nu ellers kommer af festligheder og arrangementer i den søde juletid.

Alt sammen koster penge. Så budgetter med mange arrangementer, udgifter til mad, drikke, gaver og så videre, hvis du vil stå solidt, når du når januar.

Lån penge til at komme igennem måneden

Ender det med at være svært at komme gennem hele december måned med et plus på kontoen, og har du brug for en ekstra hånd for at få det hele til at gå, kan du eventeult overveje at få et forbrugslån.

Et forbrugslån kan lige dække det sidste hul, du måske står med til slut på måneden, og du har måske endda mulighed for at betale lånet tilbage allerede i januar eller februar, når der igen går løn ind på kontoen.

Det er ikke en skam at få en hjælpende hånd i december, hvor der tit er rigeligt at bruge penge på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.