Sådan holder du jul for få penge

Sådan holder du jul for få penge

Vil du gerne holde en god jul i år, men har du ikke så meget at gøre godt med, er det slet ikke noget problem. For en god jul handler langt fra kun om penge. Du kan sagtens holde en rigtig god jul, selvom du ikke har det helt store at gøre godt med i budgettet i år. For det første handler det jo i bund og grund mere om, hvem du er sammen med, end om hvor store gaver du kan give, eller hvor dyr vin du kan drikke til maden. Så først og fremmest skal du beslutte dig for, hvem du gerne vil holde jul med i år. Nogle, som du er glade for, og som du elsker at være sammen med.

Dernæst skal du jo i gang med at finde på nogle julegaver. Her kan det være en rigtig god idé at tænke i at lave dem selv eller at finde på gode oplevelser, som du kan give i gave. Der er mange kreative måder at lave gaver på, som ikke koster det hvide ud af øjnene, og som modtageren stadig vil blive utroligt glad for at modtage. Så det handler bare om at bruge indersiden af kasketten i stedet for bare at gå ud i det nærmeste storcenter og købe alle gaverne til enorme summer.

Du kan også spare penge på maden, uden at du behøver at gå ned i kvalitet. Op mod jul kan du med fordel vælge at købe tingene på tilbud, så du ikke ender med at betale overpris for det hele. Julemad behøver jo ikke at være dyrt. Kartofler, brunede kartofler, sovs, rødkål og alt det øvrige tilbehør koster jo ikke mange penge. Og hvad angår kødet er der mange gode muligheder for at finde det til skarpe priser i supermarkederne op mod jul, så hvis du bare er lidt vaks ved havelågen, kan du sagtens finde både and og flæskesteg til priser, der er til at have med at gøre.

Og så handler det jo ellers bare om at holde dit generelle forbrug nede i december måned. Lad være med at bruge mange penge på unødvendige ting, og brug dem i stedet fornuftigt på ting, der giver mening for dig. Du har måske ikke brug for at købe flere nisser eller mere pynt til juletræet, da du nok har rigeligt nede i kælderen stadigvæk. Og når julen går på hæld, og vi nærmer os nytår, er der ingen grund til at bruge penge på fyrværkeri, som bare er med til at gøre december endnu dyrere for mange mennesker. Du kan sagtens kigge på alt det krudt, som naboen skyder af.

Køb elektriske persienner her hvis du står og mangler nye.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.