Sådan varmer du op til den dejlige juletid

Sådan varmer du op til den dejlige juletid

Sådan varmer du op til den dejlige juletid

Kan du slet ikke vente til det bliver jul? Julen er en dejlig tid, så det er forståeligt, at mange godt kunne tænke sig, at det var jul hele året. Sådan er det nu ikke, men der er stadig en masse ting, man kan gøre for at komme i julestemning.

Uanset om det er starten af december eller midten af juni, er det altid muligt at skrue op for julestemningen. Se med her hvis du vil se hvordan det gøres.

Start f.eks. med disse jule citater, disse julegåder eller bare nogle sjove julejokes.

Følg med i en julekalender

Hvis du vil i rigtig julestemning, kan du sætte gang i en af dine yndlings julekalendere. I december måned, er det selvfølgelig oplagt, at man ser et afsnit om dagen. Men du kan sagtens se julekalendere hele året rundt. De fleste julekalendere har nemlig et rigtig stærkt budskab, som ikke nødvendigvis kun passer til juletiden.

Så du kan med fordel sætte gang i nogle af klassikerne som “Jul i Valhal”, “Jullerup Færgeby” eller “Jul i Gammelby” – så skal du nok komme i rigtig julestemning.

Bag julekager

Hvis du gerne vil have, at duften af jul skal sprede sig rundt i hele huset, er det da selvfølgelig noget julebag, du skal have gang i. Der er ikke noget så julet og hyggeligt som julebag, og udover at man får rigtig lækre kager ud af denne aktivitet, får man også en helt vildt dejlig stemning ud af det.

Du kan bage lige den slags kager, som du godt kan lide med rigtig julede ingredienser som kanel, kardemomme og nelliker – så skal hele huset nok blive fyldt op med en lækker duft af jul og glæde.

Leg med julelegetøj

Det er sjovt for børnene også at kunne lege julelege, når man er i juletiden. Det kan gøre juletiden endnu mere speciel og hyggelig, fordi man måske kun får lov til at lege med julelegetøjet denne ene gang om året.

Comments are closed.