Se Jesus og Josefine på TV2 Play

Se Jesus og Josefine på TV2 Play

Har du lyst til at se en lidt ældre julekalender, mens du går og venter på, at det bliver december, kan du jo allerede nu vælge at klikke dig ind hos TV2 Play og oprette et abonnement, da du lige nu kan få adgang til at se Jesus og Josefine.

En populær julekalender da den kom frem

Der er ingen tvivl om, at Jesus og Josefine var en utrolig populær julekalender, da den kom på skærmen for første gang i 2003. Der er gået næsten 20 år siden da, men det betyder ikke, at det ikke stadig er en julekalender, der holder. Du kan i hvert fald være sikker på, at dine unger også vil elske den, hvis du sætter dig ned og ser den med dem her op til december måned. I kan også vælge at gemme den og se den som rigtig julekalender i december, hvis I har lyst til det.

En del af et større udvalg

På TV2 Play er Jesus og Josefine dog kun en del af et meget stort udvalg af juleunderholdning, som du kan kaste dig over. Når du har fået ses Jesus og Josefine færdig, er der jo en masse andet underholdning, som du kan vælge at varme op til julen med. Du kan blandt andet finde andre julekalendere online, hvis du har lyst til at se flere ældre julekalendere, eller du kan vælge at kaste dig over nogle af deres øvrige programmer eller julekoncerter som opvarmning til julen i år.

Få også adgang til årets julekalender

Vælger du at oprette et abonnement på TV2 Play for at få adgang til at se Jesus og Josefine, kan du jo også glæde dig til, at du samtidig har adgang til at se den eller de julekalendere, der bliver sendt i år. Der bliver jo altid vist en eller flere julekalendere på TV2 kanalerne i december måned, og dem har du altså adgang til, hvis du vælger at oprette et abonnement hos TV2 Play. Så vil du gerne være sikker på at følge med i årets nye julekalendere, er det en rigtig god idé med sådan et abonnement.

Spar penge ved at vælge det rette abonnement

Når du skal oprette et abonnement hos TV2 Play, kan du vælge mellem flere forskellige abonnementer. Og her har du mulighed for at spare mange penge hver måned, hvis du sørger for at vælge det rette abonnement. Har du bare brug for at få adgang til deres julekalendere, er der jo fx ingen grund til at vælge adgang til deres live kanaler. Så ved at vælge deres billigste abonnement, kan du faktisk ende med at spare en hel del.

Find også den bedste juletræsfod lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.