Stort udvalg og du kan shoppe fra sofaen

Stort udvalg og du kan shoppe fra sofaen

Legetøj er ikke kun for sjov. Børn i alle aldre bruger det til at forstå verden, få stimuleret deres sanser og bruge deres fantasi. De fleste har nok alle et minde med et stykke legetøj eller to fra vores barndom. En bamse, der altid kom med på tur? En togbane, der blev sat op hver weekend? Der findes så meget legetøj, og alle børn har deres egne favoritter. Ved du ikke helt, hvor du skal starte med at kigge, så kan du hvert fald her se et stort udvalg af legetøj og måske finde den helt rigtige gave til den lille.

Tid til formning

Der findes et hav af sjove legesager til de børn, der elsker at være kreative og skabe noget med sine hænder. Modellervoks er en sikker vinder hos de fleste børn. Med modellervoks kan man sidde og forme i flere timer og lave en hel by eller alle ens yndlingsdyr, og når man er færdig, kan det kommes i dåsen igen indtil næste gang. Hvis barnet er blevet særlig glad for en kreation eller to, kan man lade dem lufttørre eller bage dem i ovnen, og derefter er der endnu mere sjov, da man nu kan male figurerne. Modellervoks er altså en god og underholdende beskæftigelse for de fleste børn. De kan blive skarpe på finmotorikken, udforske fantasien og få glæden af at skabe.

Tid til rytmer

Hvis man er rytmisk og musikalsk barn med tålmodige forældre, er musikinstrumenter altid en sjov idé. Her kan man som barn få lov til at glæde sig over lydene og larmen, og måske man kan lære at holde en simpel rytme på en tromme. Med et musiksæt kan man få gang i musikken, kroppen og rytmerne. Og der findes så mange forskellige instrumenter, og i ét sæt kan du have både tromme, xylofon og maracas. Det er måske endda muligt at finde  en sød kuffert at have instrumenterne i.

Legetøj for alle børn

Hvis du ikke ved, hvor du skal lede, eller hvis du bare ikke kan overskue legetøjsforretningerne, så er der masser af inspiration at hente online. Her kan du sidde derhjemme i sofaen med en kop te eller et glas vin og shoppe til de små. Find sjove ting som et magnet-samlesæt, så man kan bygge sin egen brandbil, eller en sød og lille vintage trækvogn, som et barn altid kan have med sig. Find den helt rette bamse eller det sjoveste og pæneste puslespil. Udvalget af legetøj er stort, og det kan være ret hyggeligt at kigge på.

Stort udvalg og du kan shoppe fra sofaen

Stort udvalg og du kan shoppe fra sofaen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.