Stream nemt årets julekalender online

Stream nemt årets julekalender online

Vil du gerne se årets julekalender på en nem og bekvem måde, og har du ikke tid til at se afsnittene, når de bliver sendt i tv, kan du meget nemt holde dig opdateret og følge med hver eneste dag ved at streame julekalenderen online.

De store julekalendere i Danmark bliver gerne sendt på DR og TV2, og med et abonnement på TV2 Play, kan du altså, da DR TV er gratis, nemt få adgang til at følge med i alle de julekalendere, du overhovedet orker. Det er så dejligt, når TV og bredbånd smelter sammen på den måde, som det gør med streaming.

Sådan ser du årets julekalendere

Først og fremmest skal du finde ud af, om du skal se DR eller TV2’s julekalendere. Hvis du skal se dem på DR, skal du ikke betale noget for det, da de kommer til at ligge gratis på DR TV, som du både kan tilgå via mobil, tablet og PC. Skal du se de julekalendere, der bliver vist på TV2, skal du som udgangspunkt have adgang til TV2 Play, som er deres streamingtjeneste.

Vil du se afsnittene på mobil eller tablet, skal du bare hente den app ned, du skal bruge, og så har du ellers fri adgang til alle de afsnit, du vil se via streaming.

Se de gamle afsnit når du vil

Nogle gange kan du også være så heldig, at der bliver lagt gamle julekalendere op til streaming, når vi nærmer os december måned. Hos DR kan du altid se gamle afsnit via deres tjeneste DR Bonanza, som gemmer gamle programmer.

På TV2 bliver de ældre afsnit oftest kun gjort tilgængelige i december måned, og det er ikke altid lige til at vide, hvad der bliver gjort tilgængeligt.

Hurtigt internet gør det nemmere at streame

Hvis du gerne vil godt i gang med at streame, kan det være en klar fordel at have hurtigt internet. Dermed ikke sagt, at du ikke kan streame med det billigste internet i byen, men det bliver en klar bedre oplevelse for dig og resten af husstanden, hvis der er bare en lille smule fart på nettet.

Har du bare 20-30 mbit/s, plejer det at være fint til streaming. Har du fiber, er det klart at foretrække, da du her typisk får langt over 100 mbit/s. Så kan du få fiber, kan det være en god idé, hvis du vil streame i en høj kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.