Stream nemt julekalenderen på mobil og tablet

Stream nemt julekalenderen på mobil og tablet

Hvis du gerne vil følge med i årets julekalender, kan du nemt gøre det via din mobil eller tablet, så længe du er på et WiFi eller et mobil netværk. Det er utroligt nemt, og med en smartphone ved hånden er der ingen problemer i at følge med i dagens nye afsnit af den spændende julekalender, der bliver sendt i TV.

Hvert år sender DR og TV2 en eller flere julekalendere, som du og din familie nemt kan følge med i. I kan enten vælge at se det, når det bliver sendt i TV, eller I kan følge med, når det passer jer, via streaming. Hos DR foregår denne streaming via deres app DR TV, som heldigvis er gratis at bruge, og som du nemt kan hente ned på både mobil og tablet. Du kan også gå ind på deres hjemmeside og se det via din computer, hvis du har behov for det.

Hvis det er julekalenderen på TV2, du gerne vil se hver dag, men som du ikke har mulighed for at se i tv, skal du have fat i deres app TV2 Play, som koster penge at benytte sig af, hvis du vil have adgang til størstedelen af deres indhold. Det koster omkring 100 kroner om måneden at have adgang til det, og lige så snart du har betalt for et abonnement, kan du altså nemt følge med i hvert eneste afsnit, samt se snigpremierer på de kommende episoder. Det er alle pengene værd.

Se det uanset hvor du er

Fordelen ved at streame afsnittene er, at du kan se det, når det passer dig. Det giver dig også mulighed for at afspille afsnittene for dine børn på et tidspunkt, hvor det passer godt. Det er ikke alle børn, der har mulighed for at se det, når det kommer i tv – de mindste skal formodentlig i seng inden, eller også er der andre praktiske gøremål, der står i vejen for det.

Ved streame julekalenderen kan du sætte det på, når det passer ind i jeres dagligdag. Har du CBB dækning er der næsten ingen grænser for, hvor i landet du kan befinde dig og stadig følge med via streaming, da du har rigtig god dækning hos det teleselskab.

Har du endnu ikke prøvet at se noget via streaming før, skal du ikke være bekymret. Det er meget nemt at have med at gøre, og så længe du bare har adgang til nettet, er det nemt at følge med i hvert eneste afsnit af årets julekalendere.

Hent dine apps nu

Hvis du vælger at hente de to apps i dag, kan du gøre dig klar allerede nu på, at der snart kommer en julekalender til dig og familien.

Det er altid hyggeligt at se julekalender med resten af familien, men hvis du ikke har andre at dele det med, kan du også sagtens følge med selv. Du tænder bare for det næste afsnit, når du har lyst, og så må vi se, om alt bliver vel inden jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.