Streaming gør det nemt at følge med i årets julekalendere

Streaming gør det nemt at følge med i årets julekalendere

Vil du gerne gøre det så nemt som muligt for dig selv og din familie at følge med i de julekalendere, der bliver vist på tv i år, kan det være en rigtig god idé at kaste dig over streaming, hvis du ikke allerede har gjort det. Så bliver det ikke nemmere at følge med i alle årets afsnit.

Mangler du en god gave her til jul, kan du jo overveje at give et Pillivuyt tærtefad til den, du holder af.

Stream gratis på DR TV

Er du ikke interesseret i at betale for at komme til at se årets julekalender, kan du jo også nøjes med at bruge DR TV, som er gratis. Det giver dig mulighed for at se alle afsnit af de julekalendere, der bliver sendt på DR’s kanaler.

Der bliver jo tit sendt en julekalender på næsten alle kanaler hos DR. Hos DR1, DR2, Ramasjang og hvad der ellers er. Derfor skal du ikke være bange for, at der kun er en julekalender at følge med i, selvom du nøjes med at bruge DR TV.

Få et abonnement hos TV2 Play

Har du ikke noget imod at betale for et enkelt abonnement, kan du jo med fordel vælge at oprette dig hos TV2 Play. Det koster ikke meget om måneden, og til gengæld får du jo adgang til alle de julekalendere, der også bliver sendt på TV2 kanalerne. Her bliver der jo sendt julekalendere på både TV2, TV2 Charlie og måske endda også TV2 Zulu.

Så du kan være sikker på at få adgang til alle årets afsnit, hvis du vælger at få et abonnement hos TV2 Play og også henter DR TV ned på din mobil eller tablet. Så bliver det ikke nemmere.

Gense gamle julekalendere

Hos DR har du også mulighed for at nyde de gode gamle klassikere, hvis du gerne vil se dem, og det ikke er dem, der bliver genudsendt i år. På DR TV finder du en lang række muligheder, men du kan også vælge at gøre brug af en tjeneste som DR Bonanza, hvor du finder mange af de gode gamle julekalendere, der altid er et gensyn værd, også selvom nogle af dem snart har 40-50 år på bagen. Så er det altså altid sjovt at dykke ned i de gode gamle minder, som du sikkert kan huske fra din egen barndom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.