Var du ensom i julen?

Var du ensom i julen?

Julen er en svær tid for mange. Mange traumer kommer til overfladen, der er meget tid til at savne, og der er ekstremt mange og høje forventninger. Ens julefantasi handler sjældent om at drikke gløgg alene, pakke julegaver ind alene eller se julekalender alene. Julen er en tid, hvor man tit kan savne en god familie eller en partner.

Få en partner tilbage

Hvis julen fik dig til at savne en tidligere partner eller date, så kan det være, du har lyst til at vinde ham tilbage eventuelt ved at få ham til savne dig. Hvis der ikke er nogen, du savner, så er du måske interesseret i at møde en ny.

Hvis julen har givet dig nyt mod på at kaste dig ud i online dating, så prøv Scor dating eller lignende datingsider.

En partner er ikke en garanti mod ensomhed i højtiden, da nogle savner deres forældre eller en velfungerende familie, men en partner kan dog være et skridt mod at skabe en tryg base, der gør, at man nemmere kan klare svære tider. Når det er sagt, så er julen den periode, hvor flest går fra hinanden og bliver skilt, så det er også en svær tid at date.

Brug dine venner

Hvis du ikke har en kæreste, partner eller en familie, som du nyder at bruge tid med, så husk, at dine venner er den familie, du selv vælger. Julen kan sagtens bruges med venner. Hvis du er god til at fortælle dine venner, at du er ensom i julen, kan de føles mindre hårdt. Hvis I kan snakke om det, så er det muligvis nemmere at bære. Det er vigtigt at huske, at du ikke er den eneste, der sidder og føler dig ensom.

Lær at hygge dig alene

Ensom og alene er to meget forskellige ting. Man kan sagtens være ensom med venner og familie, og man kan være alene uden at være ensom. Hvis du føler dig meget ensom, så vil du højst sandsynligt også have problemer, selv når du er omgivet af venner og familier. En vigtig lektier at lære er, at du nyder din alenetid. Prioriter dig selv. Bare fordi du er alene, må du gerne forkæle dig selv. Gør ting, du rigtig godt kan lide, ikke fordi du har ondt af dig selv, men fordi du elsker dig selv og gerne vil forkæle den vigtigste i dit liv: dig.

Var du ensom i julen?

Var du ensom i julen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.