Vind penge i din skrabejulekalender

Vind penge i din skrabejulekalender

Hvis du gerne vil sætte lidt ekstra krydderi i juletiden, kan det være en idé at købe en skrabejulekalender, hvor du rent faktisk har mulighed for at vinde en masse penge eller andre gode præmier, i så fald du er så heldig at skrabe de felter, du skal have for at vinde.

Hvert år er der tusindvis af danskere der køber de populære julekalendere, som der også ofte bliver reklameret for i tv. Hvis du endnu ikke har prøvet at købe sådan en, er det måske i år, du skal give det et skud. Du kan endda vælge at købe en julekalender til hvert medlem i familien. Så kan det også blive spændende at se, hvem der ender med at vinde flest penge af jer alle sammen.

Er du til flere konkurrencer med gode præmier?

Hvis du vil have endnu mere spænding end bare en enkelt julekalender, kan du også finde konkurrencer på nettet, som du kan deltage i. Der er konkurrencer hele året rundt, og du kan endda finde dig en online julekalender, hvis du gerne vil kombinere de to ting i den søde juletid.

Der er mange forskellige konkurrencer online, og der er ingen grænser for, hvad du kan vinde. Du kan vinde alt fra mobiler og tablets til rejser, gavekort og direkte pengepræmier. Og det er ofte gratis at deltage i de mange konkurrencer, du kan finde online. Hvis du køber dig en skrabejulekalender, skal du jo betale for kalenderen, da det langt hen af vejen er et skrabelod. Men hvis du vælger at gå på nettet og deltage i konkurrencer, er det ofte helt gratis at deltage.

Som regel skal du svare på et par spørgsmål eller svare på et spørgeskema, men det er stadig gratis at være med. Du betaler ingen penge for det, men til gengæld kan du være heldig at vinde en masse lækre præmier, som jo også kan være skønt at få i december måned.

En sjov måde at få ekstra gaver på

At deltage i de mange konkurrencer online kan også være en sjov og anderledes måde at sikre dig en række flere gaver på. Du får med garanti en masse gode gaver d. 24. december, men det ville jo ikke være så tosset med endnu flere pakker under træet.

Hvis du har tid i overskud, er det jo bare med at gå på udkig efter nogle af disse online konkurrencer. Alle fra din familie kan også deltage i dem, hvilket jo kan være en god idé at opfordre dem til, så der er større chance for, at en af jer vinder. Er det nu en rejse for hele familien, er det jo ligegyldigt, hvem af jer der rent faktisk vinder den. I skal nok komme afsted alle sammen.

Du kan deltage i lige så mange konkurrencer, du overhovedet kan overskue at tilmelde dig. Så det er bare med at gå i gang med de første konkurrencer allerede nu. Jo hurtigere du tilmelder dig, desto hurtigere kan du også komme i gang med at vinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.